سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: خدمت گرفتن 100درصدی افراد تحت پوشش شبکه های بهداشت درمان خود نوعی از برکات این نظام مقدس برای مردم می باشد، اما نوع کیفیت خدمات ارائه شده باید در اولویت کاری همه ما قرار بگیرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: خدمت گرفتن 100درصدی افراد تحت پوشش شبکه های بهداشت درمان خود نوعی از برکات این نظام مقدس برای مردم می باشد، اما نوع کیفیت خدمات ارائه شده باید در اولویت کاری همه ما قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر پرویز یزدان پناه، افزود: انسجام و هماهنگی باید همراه با ایجاد انگیزه و حرکت به سوی برنامه محوری هدف دار باشد، اما هر جایی که نقاط ضعف احساس شد باید با همگرایی، وحدت و با استفاده از تجربیات یکدیگر رفع نواقص شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه ارائه آمار می بایست براساس واقعیت باشد، گفت: در همه جای دنیا سازمان های متولی ارائه آمار، بخشی از بدنه دولت هستند و امروز در دیدگاه نوین نهادهای متولی تولید آمار و داده های آماری واقعی نوعی سرمایه اجتماعی محسوب می شوند.
وی تصریح کرد: در حوزه بهداشت و درمان خط قرمز ما تامین سلامت مردم است، از آنجا که شاهد افزایش ویروس کرونا در استان هستیم لازم است کمیته نظارت و بازرسی بر اجرای پروتکل های بهداشتی با هماهنگی و همراهی دستگاه های متولی با شدت بیشتری دنبال شود.
دکتر یزدان پناه عنوان کرد: علی رغم همه مشکلات موجود و در طول چهار ماه خستگی با تلاش های شبانه روزی همه پرسنل حوزه بهداشت و درمان و پشتکار مجموعه همکارانمان از بهورز تا پزشک و پرستار بصورت شبانه روز، تاکنون توانسته ایم در مرحله اول بیماری کووید 19 کارنامه قابل قبولی دریافت کنیم.
وی با اشاره به اینکه وارد پیک بالا رونده اپیدمی کووید 19 شده ایم، گفت: در برخی از شهرستان ها به تناسب جمعت متاسفانه شاهد افزایش مبتلایان به این اپیدمی هستیم که نیاز است توصیه های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری مورد تاکید جدی قرار بگیرد.
رئیس دانشگاه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی، یادآور شد: اگر توجه کنیم متاسفانه در مرحله دوم بالارونده ویروس کرونا شاهد تجمعات گسترده ای چون جشن های عروسی و مراسمات ترحیم و تدفین بوده ایم، ادامه این روند در نهایت خطر آفرین است، بنابراین به همه مردم بصورت جدی اعلام می شود که مردم کمافی سابق به توصیه های حوزه بهداشت درمان عمل نمایند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: طبق دستور و همراهی خوب استاندار و دادستان محترم، بدون تعارف، بازارها، مکان های تجمعی و حتی اداراتی که پروتکل های بهداشتی را رعایت نکنند باید در انتظار پلمپ، جریمه و برخورد جدی قضایی باشند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در ادامه گفت: اولین برنامه تحلیل آمار سال پیش رو بر اساس شاخص و عملکرد برگزار و به بررسی نقاط قوت و ضعف در حوزه های مختلف بهداشت و درمان شبکه های بهداشت هشت شهرستان پرداخت که هدف از آن ارتقاء سلامت مردم بود زیرا کاری مثبت و تاثیر گذار است و همیشه در ذهن و حافظه مردم ماندگار خواهد بود.
دکتر محمد مهدی بانشی عنوان کرد: برگزاری اینگونه نشست ها با حضور سرپرست دانشگاه، بیان مشکلات و تشریح تجربیات موفق یکدیگر بخصوص در شرایط فعلی پاندمی کووید 19در راستای افزایش سطح سواد سلامت نتیجه خوبی به دنبال دارد، بنابراین انتقال تجربیات و تحلیل و توصیف داده های بهداشتی بر اساس واقعیات نوعی کار گروهی مطلوب بوده است.
به گزارش وب دا: جلسه تحلیل آمار شبکه های بهداشت هشت شهرستان استان با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، معاون بهداشتی، مدیران شبکه ها، مدیران واحد های مختلف معاونت بهداشتی، کارشناسان ستادی و شهرستانی به صورت وب کنفرانس و با همکاری واحد اطلاعات و فناوری مرکز بهداشت استان به مدت سه روز در سالن اجتماعات این معاونت برگزار می شود.





